Lo Vilot II (Reflexions i flexions)

10 d’agost, 2006

El món està boig

Aquest títol de la pel·lícula dels anys 60 podria descriure el que es veu, escolta o llegeix cada dia a les noticies.

Bé, l'escrit es per el que "suposadament" està passant a Londres i algun dels seus aeroport. Dic suposadament per que no em crec res del que han dit. Segons la policia anglesa es un complot terrorista global. És curiós, m'he de creure el que diuen, però quant faig referència a complots globals del "poder" em diuen que tinc molta fantasia. Potser és veritat, però també ells la tenen..............

Que no "xatos" (lo de xatos va per la tribu dels Bush, Blair, Berlusconi, Aznar i Olmert, entre d'altres) que no us crec, que sou uns mentider i que ens voleu acollonir per que us tornem a votar, "que no cuela". Per cert, abans de continuar, si no m'enteneu hi ha planes que fan la traducció http://www.translendium.com/

.... espera que continuo. Sou una colla d'assassins en sèrie i en serio:

- Bush (imbècil), que vols que et digui ... vas ser tu que ens vas dir que el món seria mes segur després de l'invasió d'Iraq? ... on son les armes de destrucció etc, etc, ... en fi, ja ho saps ... per cert, quants civils heu matat? .. quants en Sadam? (no dic que sigui un sant) ... a veure si el fareu un màrtir. Encara vols que et cregui?. mentider !!! Per cert, com un solar ho deixareu.

- Blair (capullo, en castellà sona millor) ... com està el tema del atemptat al metro del Juny de no se quin any ... l'únic que heu fet és ..... matar (cuit a bales) a un innocent ... aquesta es la teva política? encara vols que et cregui? mentider !!!

- Berlusconi (xulo de bari baix) ... si no fossis com ets t'admiraria, saps perquè? per que vius de conya i t'ho muntes millor ... però no, ni t'ho pensis. Em caus "gordo", molt gros. Per tant no t'envejo, prefereixo viure molt pitjor que tu.

- Aznar (aprenent de xulo de fira) ... a tu no et dic ni hola, per no tenir, ni categoria tens.

- Olmert. Nota especial. (Assassí en sèrie, un dels pitjors): - que tocant el que no sona? matant a gent innocent? t'agrada la sang, no? com disfutres ... provocant al món àrab perque us fotin una bona bomba a Tel-Avid? ... je, je, je, com t'agradaria "matarife" i que morin mooolts israelites, així tenir l'excusa per seguir massacrant als veïns. O, en definitiva, per acabar amb el genocidi que fa anys feu amb Palestina (si genocidi, saps el que és o t'ho he d'explicar tot?). No t'adones que el món àrab no diuen res, ni mu, que no volen jugar amb tu? no veus que han vist quines són les teves intencions i no volen caure en el parany? .. que et penses que la gent es tonta?. Xato, l'has cagada i molt. Canvia d'amics, t'han utilitzat (per cert, quant et paguen? curiositat)

En fi, que el món està en mans de mentiders i que jo no vull ser un d'ells, aquest és el seu joc. Sinó fos perque la cosa és seria, no lo del suposat atemptat, sinó lo de les anul·lacions i restriccions de vols i en les bosses de ma, seria per fer-se un fart de riure).

Encara em volen fer creure que en Castro es dolent, al costat d'aquests és un angelet. Bé, i en Chavez?, canonitzats directament.

P.D.: Tanta seguretat, tanta historia perquè uns quants vàndals omplin les pistes d'aterratge fa quatre dies .... el món occidental no estava en perill? en que quedem?. Continuo sense entendre res ... o si (han dit que feia mesos que ho sabien i investigaven, o estaven escrivint el guió?).

NOTA PAL MORALES: He puesto un enlace para que podais traducir todo esto ... así us ahorrais personal i podeis ir a pegar fuego a Galicia (alguna cosa quedarà per quemar). He dicho ayudar a que arda, no lo contrario ... tu ya me entiendes y si no, pregunta a tu jefe, el sí que sabe.