Lo Vilot II (Reflexions i flexions)

14 de juliol, 2006

Arturades

Caricatura de Vizcarra, anar a la webOn havient "maragallades" ara serán "arturades". I es que, com es deia abans: "donde las dan las toman".

No se que vol dir l'Artur Mas dient que fer les properes eleccions en un dimecres festiu es perdre les tradicions i qualificant al President Maragall (ens agradi o no es President de tots, com abans en Pujol i demà ....) de fer la darrera "maragallada" ... dons be, potser començarem a fer llistes de "arturades", s'ha de ser molt curt per qualificar-la així, el que se'n diu un recurs fàcil.

Que passa, que aquell dimecres no es festa? ... afortunadament no ens fotran un cap de setmana enlaire, o te por de que la gent vagi a votar?. De quina tradició parla?, ni que portéssim 100 anys de votacions ... Des de quant hi ha tradició, on, quan, com ?

Si aquests son els arguments de Convergència que s'ho comencin a fer mirar.

No tinc res a favor (tampoc en contra) d'en Maragall .. però tal com va reconèixer el propi Mas, es el President qui te la facultat d'escollir el dia per anar a votar. Per mi, un dimecres festiu, d'un mes de Novembre, no es mal dia per fer-ho.

Tradició de votar? ..... aquesta si que es bona, una "arturada", no es la primera ni serà la darrera.

P.D.: Després, amb un possible baix índex de participació, dirán que han de reflexionar, .... potser que comencin a fer-ho, no sempre hem d'esperar el resultat.