Lo Vilot II (Reflexions i flexions)

25 de maig, 2006

El refredat aviar ...

Dons això, que ja no hi ha grip aviar, només era un constipat mal curat .....

Aquest matí mirant el blau atmosfèric (això del cel, no ho conec) m'hi fixo i veig les orenetes i em pregunto .... coi, ara que hi penso ..... no ens teníem que morir tots? i sobre tot els ocells, ànecs, pollastres, àligues ... tot el que portés ploma (!).

Ens van "atemorir", literalment acollonir, com si fos la fi del mon sobre la grip aviaria ... ens van ensenyar mapes per on passaven les migracions i les morts d'aus en no se quins parcs. ... van arribar a dir que tancaven no se quins llocs perquè la gent no veges la gran devastació ... !!!! ... els grangers comprant malles i prohibint fires .... que no se quant milions de vacunes es tenien que comprar .... un espectacle diari ...

Cada dia era primera noticia de tots el mitjans ... premsa, radio i televisió ...... i una de dos, o es una presa de pel majúscula o hi ha gent que no sap que fer per vendre mes?

En aquesta llista hi ha periodistes, no va per ells (se que ho saben) ... però si al col·lectiu o al protagonistes sensacionalistes que de tant en tant ens foten les noticies fins a la sopa i sobre tot a l'hora dels menjars (era per fer-nos vomitar?) i quant decideixen que no es noticia desapareix (com moltes altres).

... quant no sàpiguen de que parlar, quant s'acabi lo del estatut, lo del Barça o lo del Mundial .... tornarà a sortir .... com lo de les baques boges ... que ha quedat en res (i que encara roda) ... abans d'ahir era el tema dels segells .. ja no es noticia, ara lo dels robatoris .... en fi ....... que alguns s'estan desacreditant ....

..... indignant .... vergonyós ...... sobre tot pel mal que han fet i que en alguns casos continuen fent ...

Per cert, encara han d'emigrar les aus des de Àfrica? .... es que no ho se. Un negoci per alguns ...!!!!

P.D.: Que passa que el "bitxo" de la grip aviar ha estat tant dèbil que al caure d'una taula s'ha mort de cop?. Com va dir aquell ministres sobre l'oli de colza, una altra gran mentida ... lo de la colza ... lo del "bitxo" anava be (per una vegada que diu la veritat se'l carreguen).

1 Comments:

  • En Kiqu diu:

    Que hi farem. Ja se sap.
    Voldria enfonsar una llança ( que no trencar ) a tots aquests programes
    esportius que sols parlen de ciclisme quan surten casos de dopatge o de
    motos quan algú pren mal, o de qualsevol altre esport sols perquè "s'han
    fotut d'osties". Suposo que es el que la gent vol sentir . . .
    Que hi farem . . .
    @veure

    By Anonymous Anònim, at 10:01 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home