Lo Vilot II (Reflexions i flexions)

21 de juliol, 2006

Holocaust al Mediterrani


El que estan fent al Líban no te nom, o si. Una masacre, un holocaust .... diran el que es vulgui però els jueus son els nazis de finals de segle XX i primers del XXI ... no dic el que penso i el que m'atreviria a dir si no fos "incorrecte".

Anys enrrera encara els hi tenia simpatia, la propaganda audiovisual en forma de pel·lícules ens ho van vendre així, uns màrtirs pobrets ... però no, ara no ho son, gens. S'han convertit en els verducs, uns sàdics amb afany de sang, poder i diners.

Parlo del Líban com podria parlar dels palestins .... a base d'empobrir-los marxen o moren ... quant no hi siguin, quant només hi quedin els gossos (si es que en queden) serà fàcil conquerir definitivament el lloc. Aquesta es la seva tàctica, es com una taca d'oli.

Al pas que anem, un dia d'aquests, algú fotrà una bestiesa superior a la que estan fent ells i posar-nos a tots en un infern ... llavors serà tard, molt tard. I, a sobre, ells diran que no han estat, que son bons i que només busquen la pau, son d'aquells que llencen la pedra i amaguen la ma .... uns cínics !!!!.

Juro que fa dies ho volia escriure, no he esperat a esdeveniments que l'únic que han fet es confirmar el que es preveia llavors .... allò que ho deixes estar perquè no hi pots fer res i .... perquè tot plegat cansa. Lo fotut del cas es que encara ho puc dir, centenars de persones, milers d'innocents no poden .. son senzillament carn de canó.

Que no em diguin que es culpa dels dos cantons ... ja fa masses anys per saber que han fet i que estan fent, això dura molt i molt temps.

Ara, d'aquí unes setmanes pararan, diran que volen la pau .. però el mal, el que pretenen ja ho han fet. No se qui va tenir l'idea de fotre'ls allà .... no hi havia lloc a l'Antàrtida? o a la Lluna?

Res a veure amb aniquilar als terroristes, això es el pretext per deixar al Líban, la Suïssa d'orient mitjà, com un solar (mai millor dit). Està clar que volen dominar la zona ... costi el que costi.
Si algú encara te dubtes mireu aquesta imatge. Nenes israelites escriuen missatges a les bombes que desprès, provablement mataran altres nens o persones, una imatge esgarrifosa. Foto de Associated Press (AP). Via.

Això es el que ensenyen a l'escola? On queda allò de "ho ensenyem perque no torni a passar"? Quanta hipocresia !!.